Обади се за информация
Къща 9

Къща 9

Къща № 9 е разположена в североизточната част на имота.  До къщата има автомобилен достъп, който се осъществява посредством вътрешна алея, предмет на благоустрояването на имота. Има предвиден собствен двор, ограничен с огради като достъпът до жилищната сграда е предвиден за релаксация и представлява кът за почивка с басейн и свободна площ за шезлонги, барбекю. Общият терен, както и дворът на къщата е богато озеленен, с увивна растителност на перголи над местата за паркиране и на разделящите дворовете огради.

Площта на двуетажната сграда е 198,6 кв.м. Зад сградата има две паркоместа, входна алея с озеленяване и входна площадка с места за велосипеди. На първия етаж има входно антре със стълбище за втория етаж и склад под него, спалня със самостоятелен санитарен възел, дневна с кухня и трапезария, които са обособени като кътове, и санитарен възел. Верандата с басейна, свободната площ за шезлонгите и мястото за барбекюто, които са  предвидени като зона за релаксация са в двора с гледка към морето. 

Вторият етаж разполага с три спални всяка със собствен санитарен възел и тераса. Две от спалните са с гледка към морето, а третата към паркинга.

Изтегли планове на етажите, разпределения и фасади:

Къща 9Къща 9Къща 9Къща 9Къща 9Къща 9Къща 9Къща 9

Изпратете запитване на:

Благодарим Ви, че се свързахте с нас! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

За да продължите, трябва да се съгласите с Декларацията за поверителност (GDRP) на KraimorieResidence.com

Моля изчакайте

Или се свържете:

Работно време:Пон - Съб от 9:00 до 18:30
Адресгр. Бургас, кв. Крайморие
mobile-map

Къщи разположени на тази линия:

Групата от двуетажни къщи, от № 9 до № 14, са разположени в североизточната част на имота. До всяка къща е осигурен автомобилен достъп по вътрешна алея.
Kraimorie Residence Къща 14 Къща 13 Къща 12 Къща 11 Къща 10 Къща 9
Kraimorie Residence Къща 14 Къща 13 Къща 12 Къща 11 Къща 10 Къща 9