Обади се за информация
Kraimorie Residence Къща 14 Къща 13 Къща 12 Къща 11 Къща 10 Къща 9
Kraimorie Residence Къща 14 Къща 13 Къща 12 Къща 11 Къща 10 Къща 9

Двуетажни къщи в Крайморие, Бургас с изглед към морето - 9-14

Група от 6 двуетажни къщи, от № 9 до № 14, са разположени в североизточната част на имота. До всяка от тях е осигурен автомобилен достъп по вътрешна алея.

Къщите са в близост до морето. В задния двор на къщите, до входа за автомобили, са предвидени 2 паркоместа. Пред всяка къща, посока към морето, има двор с басейн и зона за отмора.

Общият терен, и всеки отделен двор, са богато аранжирани с естествена зеленина. По перголите и разделителните огради има увивна растителност.

На първият етаж всеки дом има дневна, кухня и трапезария. Има една спалня със санитарен възел и други удобства. На втория етаж на всяка къща има три спални със самостоятелен санитарен възел и тераси. Две от спалните гледат към морето, третата – към вътрешния двор.

Парцелът на комплекса е разположен до плажа в бургаския комплекс Крайморие. Местоположението на къщите ги прави идеална инвестиция.

Къщи разположени на тази линия:

Групата от двуетажни къщи, от № 9 до № 14, са разположени в североизточната част на имота. До всяка къща е осигурен автомобилен достъп по вътрешна алея.