Обади се за информация

За БИЛДНИКС

БИЛДНИКС” ЕООД е строителна компания със седалище в Бургас. Създадена е през 1993 г. Компанията е изпълнила множество сгради в Бургас и в околността. 

“БИЛДНИКС” ЕООД членува активно в Камарата на строителите в България, КРИБ и  Търговско-промишлена палата. Вписана е в Централен професионален регистър на строителя за изпълнение на строежи от Първа група, включваща категории от първа до пета.  Втора група, от която са част категориите от втора до четвърта. Четвърта група, включваща категориите от първа до четвърта както и Пета група.

Екипът на БИЛДНИКС се състои от висококвалифицирани изпълнители и експерти  в областта на строителството. Сертифицирани сме по система за безопасни условия на труд OHSAS 18001:2007, система за управление на качеството ISO 9001:2015 и  система за опазване на околната среда ISO 14001:2015.

Фирмата се занимава основно с монтажна дейност, свързана с изграждане на обществени и жилищни сгради, реконструкции на сгради, ваканционни селища, инфраструктурни обекти, специализирани ремонти на луксозни заведения и къщи.

“БИЛДНИКС” ЕООД ползва единствено качествени и съвременни материали и технологии, одобрени от Европейските стандарти. В минимални срокове изпълняваме инсталационни и строително-монтажни дейности. Предлагаме високо качество.

“БИЛДНИКС” ООД разполага с нужната техника за строителство, ремонтните и довършителни дейности на високо ниво. При необходимост от специализирани дейности наемаме изпълнители, дългогодишни наши партньори. 

В “БИЛДНИКС” ЕООД имаме за основна цел клиентът да е доволен и да избере отново нас за бъдещите си планове.