Обади се за информация
Kraimorie Residence Къща 14 Къща 13 Къща 12 Къща 11 Къща 10 Къща 9 Къща 8 Къща 7 Къща 6 Къща 5 Къща 4 Къща 3 Къща 2 Къща 1

Къщи за продажба

Резиденция Крайморие се намира на брега на морето в кв. Крайморие, Бургас.

На територията на Резиденцията са разположени 14 еднофамилни къщи. 

Перфектната локация  ги прави идеален избор както за ваканционен имот, мечтаната лятна къща на морето в Бургас, така и за основно жилище. Близо до къщите има училище, детска градина, заведения за хранене, градски транспорт.

Покупката на подобен имот е отлична инвестиция. Съществува възможност да се дава под наем целогодишно. 

Къщите са двуетажни и триетажни. Всяка къща разполага със собствени обособени паркоместа за 2 леки автомобила.

На приземния етаж на всеки от обектите са предвидени дневна и кухня с трапезария. Те са обособени като кътове. Има складово помещение и санитарен възел с предверие. Паркоместата са в югозападната част на ограден двор. В североизточната са предвидени кът за отдих с басейн и свободна площ за шезлонги и други градински мебели.

Дворът, където е разположен басейнът на къщата, е красиво подреден със зеленина и допълва красивия външен вид на къщите. Озеленяването е с увивна растителност на перголи над местата за паркиране, и по оградите, които разделят дворовете. 

Площадката на целия имот е с лек наклон в източна посока. Къщите са достъпни от улица, предвидена по подробния устройствен план в югозападна посока, и от две пешеходни алеи. Достъп с автомобили е възможен от улицата в югозападна посока.

Съществуващият терен е с наклон. Предвид разликата в терена, проектното решение представлява две групи от редови къщи, разположени на две различни коти. Разстоянието между сградите в отделните групи е 21,00 м.

Първата група от еднофамилни жилищни сгради, се състои от 8 къщи, е разположена в югозападната част на имота. Втората група се състои от 6 къщи, разположени в североизточната част на имота. В първата група са предвидени къщи от № 1 до № 8. Във втората група – къщи от № 9 до № 14. Осигурен е автомобилен достъп до всяка къща. Достъпът до първата група къщи се осъществява директно от улицата. За втората се извършва по вътрешна алея, предмет на благоустрояването на имота.

ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ


Група 1

Функционалното разпределение на еднофамилните жилищни сгради от № 1 до № 8 включва дневна, кухня с трапезария, обособени като кътове. Има стълбище, което води към втория етаж. Всяка къща има складово помещение и санитарен възел с предверие. Югозападният двор е устроен за паркоместа. Североизточният двор е предвиден за релаксация. На втория етаж м. са намират две спални и стълбище за третия етаж. Всяка спалня е със самостоятелен санитарен възел и дрешник. Едната спалня имат самостоятелна тераса. На третия етаж има две спални и стълбище като всяка спалня е със самостоятелен санитарен възел и дрешник. Двете спални са със самостоятелни тераси.

Група 2

Функционалното разпределение на еднофамилните жилищни сгради от № 9 до № 14  включва дневна, кухня и трапезария, обособени като кътове. Има стълбище за втория етаж и складово помещение под стълбата, санитарен възел и спалня със самостоятелен санитарен възел. Югозападният двор е предвиден за паркоместа. В североизточният двор е предвиден за кът за релаксация с басейн и свободна площ за шезлонги. На втория етаж са разположени три спални и стълбище. Всяка спалня е със самостоятелен санитарен възел. Трите спални притежават и тераси като спалните на североизток са с обща тераса.

Всички еднофамилни жилищни сгради са с плосък покрив. 

Балконите са предвидени със стъклени парапети от закалено стъкло. Облицовката на партера е от естествен или изкуствен камък и HPL плоскости. Етажите са облицовани с естествен или изкуствен камък, или цветна минерална мазилка. Прозорците са PVC дограма. В имота няма съществуваща едроразмерна растителност.